Sales & Marketing Stagiair(e) Gezocht!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste sales & marketing student met een passie voor lekker en gezond eten, die ons wil helpen met onze missie om Nederland gezonder, duurzamer en bewuster te laten eten!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast, jong team van 6 personen met een passie voor lekker, gezond en duurzaam eten. Toen wij leerden over de vele voordelen van quinoa, zijn we samen met de Universiteit van Wageningen gaan onderzoeken hoe we dit super gezonde zaadje, dat oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt, ook op onze eigen bodem kunnen laten groeien. Inmiddels is dat ons goed gelukt en telen we quinoa door heel Nederland. Onze Nederlandse quinoa verkopen we in de Albert Heijn, Deen en Sligro onder de naam Lola Quinoa. Ons doel is om Nederland op een leuke en lekkere manier gezonder, duurzamer en bewuster te laten eten. Daar proberen we met Lola Quinoa een steentje aan bij te dragen.

 

Wie zoeken we?

We zouden het super leuk vinden als Lola Quinoa ook wat vaker in de horeca te vinden is, zodat we nog meer mensen kunnen laten genieten van dit voedzame zaadje. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Wij zoeken iemand die de uitdaging wil aangaan om leuke, passende restaurants, cafés en catering bedrijven te zoeken die zich bezig houden met gezond, bewust en duurzaam eten en het leuk zouden vinden om lekker met Lola te koken. Hoe je dit doet, laten we aan jouw enthousiasme en creativiteit over!

 

Wat moet je kunnen?

We zijn op zoek naar iemand met een sales & marketing achtergrond op HBO-niveau en een interesse in de (gezonde) food sector. Het liefst voor minimaal 5 maanden. We vinden het belangrijk dat je communicatief sterk bent en jij ons verhaal met net zoveel passie en toewijding kan overbrengen als wij. Daarnaast weet je hoe je de juiste markt in kaart moet brengen, durf je (koude) klanten te benaderen en kan je dit vervolgens opvolgen. Je mag lekker creatief zijn in je benadering, wij staan open voor alle ideeën. Natuurlijk bieden wij ook ruimte voor een eigen onderzoek of opdracht vanuit je studie en daar begeleiden we je graag bij. Denk hierbij aan salesonderzoek m.b.t. strategie en communicatie, de huidige markt in kaart brengen of marketing- en promotieonderzoek.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Ten eerste een gezellig team met een informele sfeer en een levendige werkomgeving! Samen zetten wij ons in om het Nederlandse voedselsysteem te verbeteren en dat doen we met veel enthousiasme en positiviteit. Tijdens deze stage leer je alles over gezonde voeding, een duurzaam voedselsysteem en de Nederlandse quinoa keten, van zaadje tot eindproduct. Daarnaast geven we je de ruimte om zelfstandig onderzoek te doen vanuit je studie. Wij hebben allemaal hele diverse opleidingen en achtergronden en hebben vooral geleerd door te durven en te doen. Jij zal vooral samenwerken met onze twee marketeers en de sales manager, maar uiteindelijk krijg je met iedereen te maken en leer je alles over het reilen en zeilen van een scale-up bedrijf. Wij bieden je een stagevergoeding en natuurlijk word je ook extra uitbetaald in pakjes Lola Quinoa!

 

Klinkt dit als een stage plek voor jou?
Mail dan je cv en een korte motivatie naar tessa@dqg.nl en wie weet zien we jou binnenkort op kantoor!

 

Jamfabriek NXT

Helftheuvelweg 11

5222 AV ‘s-Hertogenbosch