Het recept

Ingrediënten

  • 100 gram Quinoa
  • Een handje vol groene asperges, de onderkant mag eraf gesneden worden
  • 60 gram geitenkaas (verkruimeld)
  • 50 gram pecan noten, gehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel rode wijnazijn
  • 1 theelepel olijfolie
  • 0,5 theelepel knoflookpoeder
  • 240 ml water
  • Zout en peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Kook de quinoa volgens de verpakking en zet apart als deze gereed is
  3. Leg de asperges op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie en wat zout
  4. Schuif de bakplaat in de oven voor 20 minuten. Draai ze eventueel halverwege om
  5. Snijd de asperges door de helft en leg ze even weg
  6. Pak de quinoa erbij en doe deze in een kom
  7. Meng alle ingrediënten samen tot 1 geheel. Eet smakelijk!