Het recept

Ingrediënten

  • 240 gram Lola Quinoa
  • Middelgrote broccoli, in kleine roosjes gesneden
  • 150 gram sugar snaps
  • 150 gram edamame bonen
  • 75 gram champignons, gesneden
  • 75 gram gesneden ui
  • 1-2 lepels sesamzaad

Ingrediënten saus:

  • 4-5 lepels sojasaus
  • 1 lepel rijstwijn azijn
  • 1 lepel sesamolie
  • 1 theelepel honing of ahornsiroop
  • 1 theelepel rode peper pasta
  • 1 lepel sesamzaad

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de verpakking. Als de quinoa klaar is, zet deze dan in een kom apart
  2. Zet  ondertussen een ander pannetje met water op en kook de uien voor 15 minuten
  3. Terwijl de quinoa en ui koken, stoom je de broccoli, sugar snaps en edamame bonen in een andere pan tot ze zacht genoeg zijn om te eten
  4. Meng de ingrediënten van de saus bij elkaar in een kom en mix dit goed
  5. Doe de saus over de gekookte quinoa en mix deze goed
  6. Voeg de groente toe en doe sesamzaadjes over het geheel heen om het af te maken