Het recept

Ingrediënten

• 80 g Lola Quinoa
• 300 ml amandelmelk
• 2 el yoghurt of kokosyoghurt
• 1/2 appel
• Een handje bramen en frambozen
• 1 el goji bessen
• 1 tl kaneel
• 1 el honing of agave siroop
• 1 el citroensap
• 1 el citroenrasp

Bereiding

1. Doe de quinoa en amandelmelk in een pannetje en breng het aan de kook.

2. Roer de kaneel er doorheen en laat het voor 15 minuten koken, tot de zaadjes zacht zijn geworden.

3. Doe ondertussen de bramen, honing, het citroensap en de helft van de citroenrasp in een koekenpan en laat het langzaam inkoken. Plet zachtjes de bramen zodat je een compote krijgt.

4. Snijd de appel in dunne partjes.

5. Als de quinoapap klaar is, roer er wat yoghurt doorheen om het lekker smeuïg te maken en garneer met de bramencompote, appel, frambozen, goji bessen en citroenrasp.