Het recept

Ingrediënten

  • 180 gram quinoa
  • 90 gram havermout vlokken
  • 1 banaan
  • 750 ml water
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel vanillepoeder
  • 40 gram lichte rozijnen

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de verpakking. Kook de havermout vlokken mee
  2. Zorg ervoor dat de deksel op de pan zit
  3. Haal de pan het vuur en voeg vervolgens de kaneel, vanillepoeder en de rozijnen toe
  4. Als je het warm op wilt dienen, dan kun je het vervolgens opwarmen (als het is afgekoeld). Zorg ervoor dat er voldoende water in de pan zit zodat het niet droog kookt
  5. Als het (weer) warm genoeg is, haal je de pan van het vuur en dien je op
  6. Maak het gerecht af met de gesneden banaan. Je kunt evt. ook nog ander fruit toevoegen om jouw ontbijt af te maken