Het recept

Ingrediënten

  • 10 aardbeien
  • 2 handjes blauwe bessen
  • ¼ sinaasappel
  • citroensap
  • 50 gram Lola Quinoa Naturel

Bereiding

 

  1. Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking. Laat na het koken goed afkoelen in de koelkast. Je kunt de quinoa ook een dag van te voren koken om tijd te besparen.
  2. Was de blauwe bessen en de aardbeien. Verwijder eventueel de kroontjes van de aardbeien en snijd ze doormidden. De kroontjes kun je ook laten zitten want ze zijn juist hartstikke gezond! Snijd je sinaasappel in stukjes en verwijder de vliesjes zodat je alleen het vruchtvlees overhoudt.
  3. Meng de afgekoelde quinoa en het fruit in een kom.
  4. Serveer de quinoa fruitsalade in een kommetje, sprenkel er een beetje citroensap overheen en leg er een ‘aardbei-hartje’ bovenop 🙂