Het recept

Ingrediënten

  • 60 gram Lola Quinoa zaden
  • 150 ml water
  • 2 en/of 3 eieren
  • 100 ml melk
  • Peterselie
  • Peper & zout
  • 1 el olijfolie
  • 1 bosui
  • Halve wortel
  • 4 champignons
  • 6 cherry tomaatjes

Bereiding

  • Breng de quinoa aan de kook in het water
  • Zet het vuur vervolgens laag; leg een deksel op de pan en kook de quinoa in 12 minuten gaar
  • Klop vervolgens de eieren door de melk
  • Voeg peper & zout toe en peterselie om het ei-mengsel op smaak te brengen
  • Fruit de prei, de bosui, de wortel en de champignons in de olijfolie in een bakpan
  • Voeg vervolgens de quinoa toe aan de groenten
  • Tot slot voeg je het ei-mengsel hieraan toe
  • Bak de omelet mooi goudbruin