Het recept

Ingrediënten

• 200 g Lola Quinoa noten & pitten
• 150 g havervlokken
• Een snufje zout
• 1 el kaneel
• 100 ml honing of agave siroop
• 2 handjes gedroogd fruit (cranberries, abrikozen, rozijnen)
• 1 handje kokossnippers

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2. Meng de quinoa, havervlokken, kaneel en een snufje zout in een kom.

3. Verwarm de honing even in een steelpan zodat het wat dunner wordt.

4. Voeg de honing toe aan de kom met ingrediënten en hussel goed door elkaar.

5. Verdeel alles over de bakplaat en bak het voor 15 minuten in de oven. Schep elke 5 minuten even om en zorg dat het niet aanbrandt.

6. Snijd ondertussen het gedroogde fruit in kleine stukjes.

7. Laat de granola helemaal afkoelen en meng het met het gedroogde fruit en de kokossnippers. Lekker met yoghurt of als crunchy topping over ijs!