Het recept

Ingrediënten

  • 250 gram Lola quinoa
  • 200 gram paddenstoelen mix (bijv. oesterzwammen, witte beukenzwam, bruine beukenzwam, kastanjechampignons en bundelzwam)
  • 100 gram vlokken Parmezaanse kaas
  • 1 sjalot
  • 1 teen knoflook
  • 2 eetlepel traditionele olie
  • 3 eetlepels truffelolijfolie
  • 0,5 liter bospadenstoelenbouillon van tablet

Bereiding

  1. Snipper de sjalot en knoflook
  2. Verhit de olie in een pan en voeg de sjalot en knoflook toe en fruit 3 minuten
  3. Snijd de paddenstoelen en 2 minuten mee
  4. Voeg Lola quinoa toe en bak mee tot deze glazig zijn
  5. Voeg een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen
  6. Ga zo door tot de quinoa gaar is, dit duurt circa 15 minuten
  7. Zet het vuur uit en voeg 2/3 van de kaas en de truffelolijfolie toe
  8. Wacht tot de kaas is gesmolten, roer door en serveer het direct
  9. Strooi bij het serveren de rest van de kaast over de risotto