Het recept

Ingrediënten

  • 250 gram groente (alles kan, bijv. wortel, bleekselderij, paprika, bloemkool en prei)
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 2 bouillonblokken
  • 60 gram quinoa
  • Handjevol selderij

Bereiding

  1. Snijd alle groenten in kleine stukjes. Snipper het uitje en snijd de knoflook fijn. Kook 1 liter water in de waterkoker.
  2. Verhit een klein beetje olie in een soeppan en bak het uitje tot het mooi glanst. Voeg dan de knoflook en de groenten toe en roer ze een keer om. Voeg het water, de quinoa en de bouillonblokken toe en laat de soep in 15 minuten gaar worden.
  3. Snijd de selderij fijn en voeg die op het laatste moment toe. Zo zet je met heel weinig moeite een heel lekker soepje op tafel!Kijk voor meer lekkere receptjes op Denise’s blog: Kook met Me!