Het recept

Ingrediënten

  • 50 gram Lola Quinoa
  • 1 handje vol broccoli
  • 50 gram erwten
  • Een kwart courgette
  • 100 gram verse spinazie
  • Een kwart komkommer
  • Lijn- of hennepzaad, naar eigen smaak
  • Koriander, als garnering

 

Avocadodip:

  • 1 rijpe avocado
  • 0,5 citroen, uitgeknepen
  • 0,5 knoflookteen
  • 2 theelepels olijfolie
  • Zout, naar eigen smaak

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de verpakking
  2. Ondertussen kan je de broccoli koken, totdat deze beetgaar is
  3. Grill de courgette kort met wat olijfolie in een grillplan
  4. De avocadodip: meng alle ingrediënten samen en zorg dat dit een glad geheel wordt
  5. Doe alles in een kom, voeg de koriander en lijn- of hennepzaad toe als garnering.

Eet smakelijk