Het recept

Ingrediënten

  • 185 gram Lola Quinoa
  • 1 eetlepel extra virgin olijfolie
  • 2 bosuitjes, fijngesneden
  • Zeezout
  • 30 gram rozijnen
  • 1 limoen
  • Een kwart courgette, in reepjes
  • 4 eetlepels sesamzaad
  • Een handje dille
    Optioneel: feta

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de verpakking. Begin echter met het verwarmen van een pan (waar je ook de quinoa in klaarmaakt) met de olijfolie hierin. Voeg de bosui en wat zeezout toe en kook totdat de uitjes zacht zijn. Voeg vervolgens de Quinoa toe en vervolgens het water. Wacht totdat de quinoa goed is.
  2. Terwijl de quinoa opstaat, snijd de limoen doormidden en leg deze alvast in een kom
  3. Meng vervolgens de courgette, de rozijnen, limoensap en de meeste sesam en het merendeel dille met elkaar. Doe hier vervolgens de quinoa, en de overige ingrediënten bij. Eet smakelijk!