LOLA QUINOA VOOR FOODPROFESSIONALS

Voor onze Foodprofessionals hebben wij meerdere varianten van Lola Quinoa. Allereerst hebben we de variant die we ook aan de consument in de supermarkt verkopen: Lola Quinoa – Naturel. Daarnaast hebben we extra varianten voor jullie als foodprofessionals, namelijk:

  • Lola Quinoa – Pops
  • Lola Quinoa – Toasted quinoa
  • Lola Quinoa – Meel

Werken jullie graag met lokale, eerlijke en duurzame producten? Kies voor Lola Quinoa en bied jouw gasten het allerbeste van Nederlandse bodem!

Gebruiksgemak is belangrijk in de professionele keuken. Dan ben je bij Lola Quinoa aan het juiste adres. Allereerst hoeft Lola Quinoa niet gewassen te worden voordat je de quinoa gaat bereiden. Het kan dus direct de pan in. Daarnaast is de quinoa verpakt in een sterke hersluitbare emmer. Wel zo handig, dus geen gedoe met opengescheurde zakken. Tot slot staat Lola Quinoa voor lokale productie. Wij stimuleren de lokale economie, akkerbouw en biodiversiteit en ook dragen we bij aan een beter voedselsysteem wereldwijd.

GrainLabs

Frank van Eerd

“Als bakkerij – graanpakkerij zit duurzaamheid in elke vezel van onze organisatie. Lola Quinoa past uitstekend bij onze denkwijze, doordat het op eigen bodem verbouwd wordt en het altijd volkoren is. Met het quinoameel maken we een heerlijk Desem Quinoa Spelt Haverbrood: licht, mals en met een nootachtige smaak van het eiwitrijke quinoameel. De combinatie van lekker en voedzaam zorgt ervoor dat het brood ook een favoriet is onder de topsporters, met Steven Kruijswijk (Team LottoNL-Jumbo) als grootste fan.”

www.grainlabs.nl

Nareshtaurant

Naresh Ramdjas

“In 2011 kookte ik voor het eerst met quinoa. Ik wilde mensen iets laten proeven wat ze nog nooit gegeten hadden. Wel vond ik het jammer dat het helemaal uit Peru ingevlogen moest worden. Daar is nu gelukkig verandering in gekomen! Quinoa uit Nederland! Hell yeah!!”

www.nareshtaurant.nl

 

Bol.com bedrijfsrestaurant

Remko Smid

“Bol.com hecht grote waarde aan gezond en lekker eten & drinken voor
alle medewerkers. We werken volgens ‘Energie pijlers’ om een gezonde werkomgeving te creëren. Naast gezond en lekker, passen daar ook voedselinnovaties zoals de Lola Quinoa bij. We koken graag met Lola vanwege de gezondheidsvoordelen maar ook het feit dat het product van Hollandse bodem komt.
Salades met getoaste quinoa of de yoghurtbeleving met gepofte quinoa? Je vindt het bij bol.com in het restaurant!”

www.bol.com

VITAM Catering

Igor Langeveld

“Wij zijn altijd op zoek naar assortimentsverbetering. Minder vlees, meer groenten speelt hierin een belangrijke
rol. Uit onze ‘zoektocht’ is de samenwerking met Heyde Hoeve en Dutch Quinoa Group ontstaan en is Ookworst ontwikkeld. Ookworst smaakt als een gewone worst, maar heeft een beter verhaal! De worst
is van lokale herkomst, bevat minder (70%) en smaakvoller vlees en beschikt over meer vezels door de toevoeging van Nederlandse quinoa (30%). Minder vlees en meer vezels, dat is de Ookworst!”

www.vitam.nl

Happaz Catering

Renske Stapper

 

“Met een kunst & culinaire achtergrond en een passie voor heerlijk eten heb ik in 2009 Happaz Catering opgericht. Happaz staat voor puur, dagvers, lokaal, veel groenten, homemade en genieten. Het team van Happaz kookt, bedenkt, organiseert, serveert, kleedt de locatie sfeervol aan en zorgt voor een onvergetelijk moment voor jou & je gasten!”

www.happazcatering.nl

 

La Place

Marino Rodrigo

“Dagelijks bereiden we bij La Place de lekkerste, huisgemaakte gerechten van natuurlijke ingrediënten in onze open keukens. We werken graag met Nederlandse boeren, telers en veehouders uit de regio, die we persoonlijk kennen. Daar vind je Lola Quinoa bij La Place terug in onder andere huisgemaakte salades en een heerlijke veggie quinoaburger.”

www.laplace.com

 

 

 

De Zeeuwse Hemel

Monique Hiltermann

“In 2010 startten wij met de Zeeuwse Hemel in Zierikzee.
Een restaurant, podium, ontmoetingsplek en winkel ineen.
Toen we (nota bene!) in Zeeland geteelde quinoa ontdekten, waren we meteen enthousiast! De gekookte quinoa verscheen direct in een avocadosalade op ons menu. De Hollandse pops verwerken we in de Hemelse Granola. Heerlijk als ontbijt! moesten we nog even wachten  verwerken we in een Hemelse Granola.”

 

De Baeckermat

Judith en Esther

“Onze visie is: wat de natuur ons “natuurlijk” brengt, draagt bij aan een betere gezondheid. Lola Quinoa past perfect bij de doelstelling van ons restaurant: korte ketens en eerlijke producten. Zo blijven wij trouw aan onze roots!”

www.debaeckermat.nl