NIEUW: Lola Quinoa voor foodprofessionals

 

Trots vertellen wij dat Lola Quinoa nu ook verkrijgbaar is in GROTE verpakkingen, speciaal voor de foodprofessionals onder ons! (of gewoon voor de allergrootste fans).
Hiermee maken we Nederlandse quinoa toegankelijk voor professionals die een voedzame en duurzame maaltijd willen bieden. Voor uiteenlopende doelgroepen en voor elk moment van de dag.

Naast naturel quinoa introduceren we een drietal nieuwe varianten, verpakt in een stevige en herbruikbare emmer in het herkenbare, vrolijke Lola Design:

  • Naturel quinoa zaden van Nederlandse bodem bevatten, in tegenstelling tot andere soorten quinoa, geen bittere buitenlaag. Hierdoor is het 100% volkoren en hoeft het voor gebruik niet gewassen te worden. De quinoa kan zo de pan in!
  • Pops zijn luchtig en lekker! Heerlijk in een ontbijt of als topping over een salade of dessert. Ook zijn ze makkelijk te verwerken in een zoete of hartige snackreep.
  • Getoaste quinoa met karakter! Net zo makkelijk in gebruik als de Naturel zaden, maar kort geroosterd en daardoor nog voller en nootachtiger van smaak.
  • Quinoa meel is een volkoren en glutenvrij alternatief voor andere meelsoorten. Ideaal als paneermeel voor vlees of vis. Wat dacht je van een glutenvrije pannenkoek!

Duurzaam en Lokaal
Lola Quinoa is een zuiver natuurproduct dat op duurzame wijze wordt geteeld in Nederland door een groep toegewijde telers. We producteren onze producten binnen een korte, transparante keten. Onbespoten, weinig food miles en makkelijk traceerbaar tot aan de teler. Wij waren op bezoek bij onze teler Joris Giesen! Bekijk hier het filmpje.

Plantaardige eiwitten
Nederlandse quinoa is een glutenvrije bron van hoogwaardige eiwitten, levert langzame koolhydraten en is rijk aan vezels en mineralen. Hierdoor is de volkoren quinoa een belangrijk ingrediënt voor vlees vervangende producten. Specifiek voor vegetariërs en coeliakie patiënten biedt dit meer voedingsopties met een hoge voedingswaarde. Hiermee spelen in op de toenemende vraag naar smakelijke, nieuw ontwikkelde voedselproducten op basis van plantaardige eiwitten.

Lola quinoa Inspiratieboek
Ter ere van de nieuwe productlijn hebben we een Lola Quinoa inspiratieboek samengesteld waarin acht top chefs laten zien hoe zij samen met ons Nederlandse quinoa op de kaart zetten. Waaronder de vegaburger van La Place en de kleurrijke salade van Naresh Ramdjas. Houd onze Facebook pagina in de gaten om kans te maken op een exemplaar!

Verkrijgbaar bij Sligro. Bekijk hier de productspecificaties.

Volg Lola Quinoa op:
FACEBOOK: @lolaquinoanl
INSTAGRAM: @lola_quinoa