LOLA QUINOA 2.0 Een nieuw design én een nieuwe variant!

Lola Quinoa heeft nieuws! Lola krijgt namelijk een nieuw design én een nieuwe variant. Waarom? Wij hebben een passie voor gezonde en lokale voeding en zijn trots op onze Hollandse quinoa. Onze Nederlandse telers zorgen met toewijding en oog voor milieu voor de lokale teelt en dat willen we met zoveel mogelijk mensen delen. Tot nu toe zijn we misschien nog iets te bescheiden geweest met het vertellen van dit mooie verhaal.

Introductie Lola Quinoa + noten & pitten
De vertrouwde Lola Quinoa schenkverpakking met handige dop was de eerste stap in de goede richting. Nu vindt Lola het tijd voor wat extra pit. Letterlijk!
Naast de vertrouwde Naturel variant hebben we onze Nederlandse volkoren quinoa gemengd met hazelnoten, zonnebloempitten en pompoenpitten. Heerlijk om mee te variëren en het geeft nóg meer smaak en bite.

Een nieuw design
Onze pakjes hebben in het schap misschien wel de beste voedingswaarden en zijn 100% Hollands trots! Daarom mogen we best wat meer opvallen, vinden jullie niet?
Met het nieuwe, vrolijke en onderscheidende design willen we nog sterker en transparanter onze boodschap overbrengen en zoveel mogelijk mensen laten bijdragen aan onze missie. We willen op een duurzame en eerlijke manier quinoa toegankelijker te maken voor iedereen.
Lola Quinoa is dus nog steeds lekker, makkelijk en gezond maar nu nog beter vindbaar in het schap.

Vorige design
Het kan zijn dat je ons vorige design nog ergens tegenkomt. Geen paniek, het is wel zo goed voor het milieu om die eerst op te maken namelijk! De inhoud is nog net zo lekker, dus koop ze vooral, dan komt het nieuwe design snel jouw kant op!

volkorenspelt